El projecte Kintsugi recupera aquest concepte per aplicar-lo al barri antic de la ciutat de Valls, concretament al llarg del carrer Santa Marina.
Kintsugi és un terme japonès utilitzat per referir-se a una tècnica de reparació de peces de porcellana, però més enllà de l’aspecte pràctic ens interessa la idea que comporta. Els japonesos consideren que quan alguna cosa ha sofert un dany i té una història es torna més bella i per aquest motiu reparen els objectes trencats omplint les esquerdes amb or o plata. En comptes d’ocultar els defectes i les esquerdes aquests s’accentuen, ja que ara han esdevingut una prova de la imperfecció i la fragilitat, però també de la resiliència; la capacitat de recuperar-se i de fer-se més fortes.
Considerem que aquest concepte s’escau a la perfecció a les parets deshabitades, a les esquerdes obertes i a les portes i finestres tapiades. Una bellesa oculta sota el nom de deshabitat.
Pretenem fer brollar de vida tots aquests racons oblidats mitjançant la inserció d’elements vegetals que destaquen i ressalten entre els colors terrosos de les parets.
 
Aquest projecte ha rebut el primer premi del Concurs de Florits 2017, convocat per l'Associació Barri Antic de Valls.